mavroforum.gr
Ιούλιος 29, 2010, 04:20:34 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ

πρόταση για πίνακες και για θέματα

Σελίδες: [1] |   Κάτω
Εκτύπωση
Αποστολέας Θέμα: Ισθμια, Αγκιστρι, φημες για παλιες κθουλολατρειες  (Αναγνώστηκε 852 φορές)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος

« στις: Μάρτιος 02, 2009, 10:48:54 μμ »

extremist τη γνωμη σου, δεκτη καθε πληροφορια...

Καταγράφηκε
STS-134/November 2010
ιχνηλατης του ανθρωπινου ειδους
Hero Member
Συνδεδεμένος

« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 02, 2009, 11:53:12 μμ »

ψαχνεις τοπους δυναμης; γελαστουλης

να σε παω σε ενα τοπο κατα τα μεσανυχτα να σου φυγει η μαγκια συντεκνε; γελαστουλης γελαστουλης
Καταγράφηκε

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ
Jr. Member
**
Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 03, 2009, 12:07:56 πμ »

δεν ψαχνω δυναμη, ουτε τοπους δυναμης, απλα ρωταω γιατι τετοια πραγματα φτιαχνουν ωραιες ιστοριες...

αληθεια, που ειναι αυτος ο τοπς δυναμης; κουρδισμενο πορτοκαλι
Καταγράφηκε
abraam
Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 03, 2009, 02:15:39 πμ »

μην τον περιμενεις...
περναει καψουρα αυτο το καιρο!
και περναει καλαααα....... smail smail
Καταγράφηκε
STS-134/November 2010
Hero Member
Συνδεδεμένος

« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 03, 2009, 11:52:31 μμ »

δεν μπορω να πω στον αερα γελαστουλης....παντως αν καταφερεις να επικοινωνησεις με τη θυρα που υπαρχει στους τοπους δυναμης θα αντιληφθεις διαφορετικα τον κοσμο...........δοκιμασε να κοιμηθεις εκει μερικα βραδια και θα γνωρισεις εναν αλλο κοσμο.....ασε που μπορει να αρχισεις να βλεπεις εικονες απο το μελλον Wink angel9.............
Καταγράφηκε

STS-134/November 2010
Hero Member
Συνδεδεμένος

« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 17, 2009, 11:46:56 μμ »

εχω παει στο παρελθον στους τοπους δυναμης στο αγκιστρι........αλλα επειδη ηταν μια ξανθια με γαλανα ματια μαζι μου.....καθυστερησε η ερευνα και το βραδυ επρεπε να φυγουμε γελαστουλης γελαστουλης γελαστουλης
τεσπα.....τί θελεις να μαθεις ακριβως; Grin
Καταγράφηκε

fooskas_krax
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 18, 2009, 03:46:24 πμ »

τα πάντα όλα , το ένα τ' άλλο ξερω γω  μηλο
Καταγράφηκε
fooskas_krax
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #7 στις: Μάιος 05, 2009, 03:29:32 μμ »

http://ziza.ru/2009/01/20/chto_takoe_milliard_dollarov_3_foto.html

Καταγράφηκε
ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 29, 2009, 10:16:54 μμ »

Τα Ίσθμια είναι ένας από τους τόπους δύναμης της χώρας , που κρύβει ένα αλλιώτικο μυστήριο που ξυπνάει τους ποιο ξεχασμένους φόβους του ανθρώπου .Ίσως εκεί , το χάος ζευγαρώνει με την πραγματικότητα και γεννά την λατρεία που περιέγραφε ο Λάβκραφτ , στα σκοτεινά διηγήματα του . Όσοι υποψιαστήκατε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν τόπο που συσχετίζεται με την κθουλική υπόσταση ,τότε σίγουρα πέσατε μέσα ! Οι αναγνώστες μου , θα θυμάστε ότι και παλαιότερα είχα ασχοληθεί με παρόμοιους τόπους .Άλλωστε θεωρώ ότι ο Λάβκραφτ δεν επινόησε από το νου του την όλη ιστορία , αλλά όπως όλοι οι συγγραφείς , είχε δεχτεί τα ερεθίσματα από κάπου . Λογικό επόμενο είναι αυτή η λατρεία να υπήρχε ή να υπάρχει ακόμα κάτω από πέπλα άλλων μεταγενέστερων δογμάτων. Ο Λάβκραφτ πρόσφερε σε όλους εμάς τους μεταγενέστερους , μια κληρονομιά ανεκτίμητη αλλά και μερικά κωδικά κλειδιά ώστε να αναγνωρίζουμε { όσοι μπορούν να τα αντιληφθούν }, τον μεγάλο παλαιό και τους πιστούς του , ακόμα και σε λατρείες που μοιάζουν κοινές .Ακολουθώντας τα βήματα του και ιχνηλατώντας την πραγματικότητα μας , ο δρόμος μου με οδήγησε στα Ίσθμια .Η πρώτη μου υποψία , ξεκίνησε από την ύπαρξη και μόνον του ιερού στην παραλία , που βρίσκεται το λιμάνι των Κεχριών . Η πρώτη χρήση του χώρου σύμφωνα με την ταμπέλα που έχει αναρτηθεί από την αρχαιολογική υπηρεσία , ήταν ως ιερό της Αφροδίτης . Πριν προχωρήσουμε θα πρέπει να επισημάνω ότι η λέξη Αφροδίτη , σημαίνει {εκείνος-εκείνη ή αυτό που αναδύεται από τους αφρούς } . Ένα λοιπόν το κρατούμενο . Η λέξη Ίσθμια και η ονομασία του τόπου δεν προέρχεται από το γνωστό Ισθμό της Κορίνθου , αλλά από το θεό της θάλασσας Ποσειδώνα , που καλούνταν Ίσθμιος . Ο ίδιος ο Πλούταρχος μας αναφέρει ότι στην περιοχή γίνονταν μυστηριώδες νυχτερινές τελετές , αλλά και ότι στον χώρο γίνονταν μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της αρχαιότητας , ?τα ίσθμια' . Σκεφτείτε το εξής , όταν ο Πλούταρχος μιλά για μυστηριώδη τελετές , σίγουρα δεν εννοεί σεξουαλικά όργια , θυσίες ζώων , κ.λ.π .Αυτό άλλωστε θεωρούνταν κοινό για την εποχή που υπήρχαν σε ενέργεια τα Ελευσίνια μυστήρια .Κρατώντας στο χέρι το δεύτερο κρατούμενο , συνεχίζω ! Θα θυμάστε σχεδόν όλοι ότι την περίοδο 2000-2001 , τα δελτία ειδήσεων είχαν δώσει αρκετά μεγάλη έκταση για ένα μικρό χωριουδάκι που εδρεύει στα Ίσθμια , το Σοφικό . Η ιστορία είχε ξεκινήσει , όταν πολλοί κάτοικοι βρήκαν τους τάφους των συγγενών τους ανοιγμένους φυσικά οι ρεπόρτερ , άρπαξαν την ευκαιρία και άρχισαν την κλασική ιστορία με τους σατανάδες και τους διαβόλους . Πραγματικά , θα έλεγα πως είναι ποιο ασφαλές να μιλάνε για διαβολάκια παρά για κθούλου , γιατί στην πρώτη περίπτωση φωνάζεις τον παπά της ενορίας , λέει κανά δυο πάτερ ημών και ο διαβολάκος γυρνά στο καζάνι να συνεχίσει το μαγείρεμα των κολασμένων . Στη δεύτερη περίπτωση , τί νομίζετε ότι θα έκανε ο παπάς της ενορίας ?Μη γελιέστε , θα έκανε ότι και εσείς , εάν αντίκριζε να αναδύεται ένα τεράστιο κθουλικό πλάσμα . Θα σήκωνε τα ράσα και όπου φύγει φύγει ! πως συνδυάζεται τώρα η ιστορία με την λατρεία κθούλου ? μα δεν υπήρξε κανένα στοιχείο στην όλη υπόθεση που να μας οδηγούσε στον σατανισμό ή κάποια γνωστή λατρεία ?????.Ένα ακόμα στοιχείο ήρθε να προστεθεί στις υποψίες μου , βάζοντας τέλος στην όποια αμφιβολία είχα για την ευρύτερη περιοχή και τα Ίσθμια . Δυο φίλοι ψαράδες , μου εκμυστηρεύτηκαν ότι στα ανοιχτά του λιμανιού των Κεχριών , έπαψαν να ψαρεύουν λόγω της θέασης αλλά και των απειλητικών διαθέσεων που είχαν τρία παράξενα και ογκώδη κύτη .Η ιστορία των δυο φίλων εξελίχτηκε κάπως έτσι . Καθώς είχαν πάει να σηκώσουν τα παραγάδια γύρω στις πέντε το πρωί , μερικά μιλία μακρύτερα αντιλήφθηκαν τρία κύτη που από τα απόνερα τους , υποδήλωναν τουλάχιστον μερικούς τόνους το κάθε ένα . Η διάταξη τους ήταν σε μια ευθεία , πράγμα που τους έκανε εντύπωση, ενώ η ταχύτητα τους δεν έμοιαζε με αυτήν που έχουν τα διάφορα θαλάσσια κύτη . Ποια ήταν η επόμενη κίνηση ? μα να βάλουν μπρος τη μηχανή και να βγουν στην παραλία { μην μου πείτε πως θα κάνατε κάτι καλύτερο ! }. Και οι δυο σήμερα , υποστηρίζουν ότι σώθηκαν χάριν τύχης , αλλά και λόγω της μηχανής που ήταν 65 ίππων . Ότι και να ήταν αυτά τα αινιγματικά κύτη , πήραν την αλήθεια τους στα βάθη του ωκεανού , αλλά όπως υποστηρίζουν οι δυο φίλοι σίγουρα δεν ανήκουν στο γνωστό κόσμο . Πραγματικά δεν γνωρίζω πως τα έχετε συσχετίσει εσείς μέσα στο μυαλό σας , όμως επιτρέψτε μου εμένα τουλάχιστον , να θεωρώ την περιοχή ως έναν μαγικό χώρο , τόσο σαν έννοια όσο και σαν ενέργεια.

ΑΠΟ ΠΗΓΗ http://www.paranormap.net/index.php?module=vash&id=2628
Καταγράφηκε
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ7
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 14, 2009, 05:26:22 μμ »

ευχαριστω για την πληροφορια...

αν εχετε ακουσει και κατι, οτιδηποτε παραξενο γυρω απο το Αγκιστρι, ευπροσδεκτο..

Καταγράφηκε
krypteia
Full Member
Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 08, 2010, 03:10:12 μμ »

δεν μπορω να πω στον αερα γελαστουλης....παντως αν καταφερεις να επικοινωνησεις με τη θυρα που υπαρχει στους τοπους δυναμης θα αντιληφθεις διαφορετικα τον κοσμο...........δοκιμασε να κοιμηθεις εκει μερικα βραδια και θα γνωρισεις εναν αλλο κοσμο.....ασε που μπορει να αρχισεις να βλεπεις εικονες απο το μελλον Wink angel9.............
΄

...σωστόοος
Καταγράφηκε

.99
sentinel
όλους σας βλέπω
Hero Member
Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 08, 2010, 03:14:04 μμ »

και ειδικά αν ο μπαφος είναι από καλλίφυτο
Καταγράφηκε

κλασική περίπτωση βλάβης
ούρτ ρε μουσκαρια που μου θέλετε και τα σεισάχθεια του σόλωνα
Σελίδες: [1] |   Πάνω
Εκτύπωση
Μεταπήδηση σε:  

Δημιουργία σελίδας σε 0.127 δευτερόλεπτα. 19 ερωτήματα.