Sid Vicious
Sr. Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #90 στις: Μάιος 21, 2009, 10:51:39 πμ » |
|
Tυχαίο ήταν, ήμουν (και είμαι) και μικρό παιδί. Καλά λέει η ΓΑΛΗ πρέπει να ήταν θεϊκή παρέμβαση 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 21, 2009, 11:03:15 πμ από Sid Vicious »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΓΑΛΗ
|
 |
« Απάντηση #91 στις: Μάιος 21, 2009, 11:07:08 πμ » |
|
Tυχαίο ήταν, ήμουν (και είμαι) και μικρό παιδί. Καλά λέει Η ΓΑΛΗ πρέπει να ήταν θεϊκή παρέμβαση  Προτείνω να θεσπιστεί ως διονυσιακό -και διαχρονικό βεβαίως στοιχείο- και να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των επομένων Προμηθείων.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν υπάρχει αυτονόητο...
|
|
|
Καράμπαμπας
Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #92 στις: Μάιος 21, 2009, 02:12:41 μμ » |
|
Η Γαλή μιμείται άψογα το ύφος του Κουπάκια σε βαθμό που μπαίνουν αμαρτωλές σκέψεις μέσα στο μυαλό μου ! Βρε μήπως και είναι κλώνος του ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΓΑΛΗ
|
 |
« Απάντηση #93 στις: Μάιος 21, 2009, 02:48:39 μμ » |
|
Η Γαλή μιμείται άψογα το ύφος του Κουπάκια σε βαθμό που μπαίνουν αμαρτωλές σκέψεις μέσα στο μυαλό μου ! Βρε μήπως και είναι κλώνος του ?  Ο Κουπάκιος είναι ακλώνητος!  Εγώ μαθητεύω απλώς δίπλα στον αδιαφιλονίκητο Μέγα Απόντα των Προμηθείων. Το να τον δω να αγορεύει εις το όρος με χιτώνα και κότινο, αποτελεί για μένα όραμα ζωής. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν υπάρχει αυτονόητο...
|
|
|
ΤΖΙΜΑΚΟΣ original
Newbie

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #94 στις: Μάιος 25, 2009, 11:38:11 πμ » |
|
Χαιρετώ όλους τους παλιούς φίλους που πρόλαβα να δω ότι σερφάρουν (Αβραάμ, Φραπέ, Ίφιδα, Τρισεύγενη)...
Χαιρετώ τους σχολιαστές αυτού του νήματος, τον Ξούθο, την Φάεννα και τον Καράμπαμπα. Με τον Ξούθο - με τον οποίο γράψαμε κάποτε διαπληκτρολογικά ξενύχτια ιστορίας στο παλιό ΜΦ - ελπίζω να βρεθούμε και πάλι σύντομα γιατί απο πέρυσι δεν καταφέραμε να ξανανταμωθούμε παρόλο που δεν μας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα.
Στη Γαλή στέλνω την αγάπη μου (γιατί οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται) και τη νοσταλγία μου για τα όσα δυνατά διαδικτυακά συναισθήματα μας συνδέουν - ή τουλάχιστον με συνδέουν εμένα μ' αυτό το εκπληκτικό πλάσμα. Μοναδικές οι ατάκες της ιδιαίτερα οι αιχμηρές όταν χρειάζεται, η γοητεία της εκπληκτικής ευστροφίας που αναδύουν τα ποσταρίσματά της, μια μοναδική και σπάνια σύνθεση οξύνοιας και ικανότητας χειρισμού του γραπτού λόγου με την αύρα της θηλυκότητας που είναι διάχυτη σχεδόν σε κάθε φράση... Είναι τυχεροί οι νέοι χρήστες αυτού του φόρουμ που την έχουν μαζί τους γιατί η Γαλή είναι απο μόνη της μια ολόκληρη - και μοναδική - σχολή! Για όσους βέβαια είναι επιδεκτικοί μαθήσεως.
Ξέρω οτι δεν με παρεξηγεί γιατί είχε ήδη απο παλιά υποψιαστεί πως η τετραγωνισμένη λογική που ήθελε να εμφανίζει ο Τζιμάκος σπαρασσόταν ενίοτε απο τις εκρήξεις του συναισθηματισμού του, όπως επίσης είχε υποψιαστεί - αν και άργησε να το αποδεχθεί - την ειλικρίνειά του και την αγάπη του γι αυτήν.
Ίσως να μην έχω την ευκαιρία να μπαίνω συχνά. Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Τζιμάκο έχουν τους χαιρετισμούς του.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 25, 2009, 11:40:55 πμ από ΤΖΙΜΑΚΟΣ original »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
abraam
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #95 στις: Μάιος 25, 2009, 11:43:41 πμ » |
|
ΤΖΙΜ!!! :o :o εσυ εισαι?  καλως ηρθες φιλε!  μου ελειψε πολυ η παρουσια σου η τοσο θετικη! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΓΑΛΗ
|
 |
« Απάντηση #96 στις: Μάιος 25, 2009, 03:33:15 μμ » |
|
...Σα να μην πέρασε μια μέρα. Τζιμάκο, έχεις έναν αφοπλιστικό τρόπο να με κάνεις να νοιώθω περισσότερο κακιά απ' όσο είμαι. Και ξέρεις να ξαφνιάζεις ευχάριστα. Ναι, ξέρω ότι η αγάπη μας είναι υπεράνω χρόνου και άλλων τέτοιων ευτελών παραγόντων αλλά θα ήθελα να σε ξαναδώ σύντομα. Φιλιά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν υπάρχει αυτονόητο...
|
|
|
arion
Hero Member

Αποσυνδεδεμένος
Τίποτα δεν έχει λογική ΟΛΑ .ενα αντικείμενο βρώσης
|
 |
« Απάντηση #97 στις: Μάιος 27, 2009, 10:25:47 πμ » |
|
Χαιρετώ όλους τους παλιούς φίλους που πρόλαβα να δω ότι σερφάρουν (Αβραάμ, Φραπέ, Ίφιδα, Τρισεύγενη)...
Χαιρετώ τους σχολιαστές αυτού του νήματος, τον Ξούθο, την Φάεννα και τον Καράμπαμπα. Με τον Ξούθο - με τον οποίο γράψαμε κάποτε διαπληκτρολογικά ξενύχτια ιστορίας στο παλιό ΜΦ - ελπίζω να βρεθούμε και πάλι σύντομα γιατί απο πέρυσι δεν καταφέραμε να ξανανταμωθούμε παρόλο που δεν μας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα.
Στη Γαλή στέλνω την αγάπη μου (γιατί οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται) και τη νοσταλγία μου για τα όσα δυνατά διαδικτυακά συναισθήματα μας συνδέουν - ή τουλάχιστον με συνδέουν εμένα μ' αυτό το εκπληκτικό πλάσμα. Μοναδικές οι ατάκες της ιδιαίτερα οι αιχμηρές όταν χρειάζεται, η γοητεία της εκπληκτικής ευστροφίας που αναδύουν τα ποσταρίσματά της, μια μοναδική και σπάνια σύνθεση οξύνοιας και ικανότητας χειρισμού του γραπτού λόγου με την αύρα της θηλυκότητας που είναι διάχυτη σχεδόν σε κάθε φράση... Είναι τυχεροί οι νέοι χρήστες αυτού του φόρουμ που την έχουν μαζί τους γιατί η Γαλή είναι απο μόνη της μια ολόκληρη - και μοναδική - σχολή! Για όσους βέβαια είναι επιδεκτικοί μαθήσεως.
Ξέρω οτι δεν με παρεξηγεί γιατί είχε ήδη απο παλιά υποψιαστεί πως η τετραγωνισμένη λογική που ήθελε να εμφανίζει ο Τζιμάκος σπαρασσόταν ενίοτε απο τις εκρήξεις του συναισθηματισμού του, όπως επίσης είχε υποψιαστεί - αν και άργησε να το αποδεχθεί - την ειλικρίνειά του και την αγάπη του γι αυτήν.
Ίσως να μην έχω την ευκαιρία να μπαίνω συχνά. Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Τζιμάκο έχουν τους χαιρετισμούς του.
..γεια σου ΛΟΓΙΕ....  ...... ΥΣ ..πως και δεν το ειδα πιο πριν... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κάλεσε με να φυλαχτώ απ' τους ανθρώπους, Και να προσέχω χους δικούς μου τρόπους, Κάθε μυστική παγίδα τους να δω Και προοεκτικά να προχωρώ.
|
|
|
arion
Hero Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #98 στις: Ιούνιος 05, 2009, 06:55:19 μμ » |
|
Κυριακή 21 Ιουνίου Συνεορτασμός του Θερινού Ηλιοστασίου με το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (Υ.Σ.Ε.Ε.)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κάλεσε με να φυλαχτώ απ' τους ανθρώπους, Και να προσέχω χους δικούς μου τρόπους, Κάθε μυστική παγίδα τους να δω Και προοεκτικά να προχωρώ.
|
|
|
|
Σκιά
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #99 στις: Ιούνιος 12, 2009, 11:21:12 μμ » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Φαέννα
Hero Member

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #100 στις: Ιούνιος 17, 2009, 01:20:17 μμ » |
|
αν παει καποιος απο Βόλο ή Λαρισα ας μου στείλει π.μ. γιατι μόνη μου δεν με βλέπω να ξεκουνάω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
εδώ και τώρα όλα συμβαίνουν.
|
|
|
arion
Hero Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #101 στις: Ιούνιος 17, 2009, 03:44:42 μμ » |
|
αν παει καποιος απο Βόλο ή Λαρισα ας μου στείλει π.μ. γιατι μόνη μου δεν με βλέπω να ξεκουνάω.
..μα βρε φαεννα εκατο θα ξεκινησουν απο αθηνα και εβρο ....γνωμη μου είναι να το θέσης σε δημοπρασία...ωστε να υπαρξει μια καποια δυσκολια ..
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 17, 2009, 03:46:17 μμ από arion »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Attack13
Hero Member

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #102 στις: Ιούνιος 17, 2009, 06:26:01 μμ » |
|
αν παει καποιος απο Βόλο ή Λαρισα ας μου στείλει π.μ. γιατι μόνη μου δεν με βλέπω να ξεκουνάω. Θα πάω εγώ!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
United We Stand - Divided we Fall
|
|
|
|
Σκιά
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #103 στις: Ιούνιος 17, 2009, 09:54:39 μμ » |
|
αν παει καποιος απο Βόλο ή Λαρισα ας μου στείλει π.μ. γιατι μόνη μου δεν με βλέπω να ξεκουνάω. Θα πάω εγώ! λαρισαιος ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Attack13
Hero Member